Du er her:

Retningslinjer for genåbning af Sognegården

Skibby Sognegård har følgende retningslinjer ved genåbning af Sognegården:

Vi må maksimalt være 60 personer i Sognegården.
I konfirmandstuen må der maksimalt være 20 personer.
Der er håndsprit ved indgangen til Sognegården.
Vi overholder mindst 1 meters afstand til hinanden.
Vi opdaterer løbende vores retningslinjer så snart vi hører nyt fra Kirkeministeriet.

Skibby Menighedsråd

Mundbindskrav i Kirken og Sognegården

Frem til og med 2. januar 2021 skal du bære mundbind eller visir i kirken og sognegården.

- Når du besøger eller deltager i en aktivitet i kirken eller sognegården i et lokale med offentlig adgang (f.eks. gudstjeneste), skal du overholde det gældende krav om brug af mundbind.

- Du skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når du går ind og ud af lokalet, og når du bevæger dig rundt i lokalet (f.eks. går på toilettet i sognegården) det er kun når du sidder ned, at mundbindet må tages af.

- Kravet gælder ikke, når du sidder ned eller knæler under aktiviteten. Heller ikke når du som led i en kirkelig handling kortvarigt rejser dig op, for derefter at sætte dig ned igen på samme plads.

- Børn under 12 år er undtaget kravet om mundbind i folkekirken.

Opdaterede retningslinjer for genåbningen af Skibby Kirke

Skibby Menighedsråd har opmålt Skibby Kirke og har besluttet at der maksimalt på være 60 kirkegængere, derudover personale.

Kirketjeneren modtager dig i døren og udleverer et salmeark.
Du må gerne synge med på salmerne.

Vi har nadver ved alle højmesserne. Der er særlige regler under nadveruddelingen som Sognepræst Jakob Holm informerer ved højmessen.

Der er håndsprit ved indgangen til kirkerummet.

Der er hynder på de bænke hvor du må sidde med 1 meters afstand.

Har du spørgsmål så kontakt personalet ved Skibby Kirke.

På snarlig gensyn

Skibby Menighedsråd