Koncert i Sognegården

Torsdag den 7. december kl. 19.30

Luk julefreden ind.

Brug for at slippe ræset og komme i rigtig julestemning?

Så kom til Skibby Sognegård torsdag den 7. december kl. 19.30.

Fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen og pianist Andreas Thrane Sørensen vil fylde Sognegården med smuk musik og gode historier og som får det til at emme af julestemning.

”Luk julefreden ind” er navnet på koncerten, men også målet med den. Der er nok at stresse over i december. Derfor vil de to musikere fokusere på alt det julen i virkeligheden handler om. De inviteret publikum med ind i et fællesskab omkring de skønne julemelodier vi alle holder af. Klassiske værker for fløjte og klaver blander sig med fællessang af nogle af vores yndlings julesange. Tine læser en julehistorie og fortæller undervejs om musikken og gør det til en helstøbt oplevelse som giver julero helt ind i sjælen. Det gør musikken nærværende og tilgængelig for alle, uanset om man hører klassisk musik regelmæssigt eller for første gang. Det er en stemningsfuld og hyggelig koncert med plads til alle. Og så bevises det at det godt må være sjovt at høre klassisk musik.

Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på musikhögskolan i Malmö med debut fra solistklassen på det jyske musikkonservatorium. Hun spiller som freelancer med flere af de største orkestre i Danmark og Sverige. Tine har en omfattende koncertvirksomhed der tager udgangspunkt i formidlende koncerter.

Med sig på klaver har hun Andreas Thrane Sørensen. Han studerer på Det kongelige danske musikkonservatorium i København. Andreas har blandt andet vundet 1. pris i unge spiller klassisk imens han gik på MGK i Køge. Ud over at fordybe sig i klaverets solorepertoire er han en aktiv og dygtig kammermusiker.

Både Tine og Andreas er født og opvokset på Stevns hvor de startede hver deres musikalske rejse hos den samme lærer, Birthe Rasmussen, på henholdsvis klaver og blokfløjte. Deres samspil startede i 2015 ved en velgørenhedskoncert på Stevns. Torsdag d. 7/12 kl. 19.00 i Skibby Sognegård, sætter de alt ind på, at lukke julefreden ind sammen med dig.

Koncerten koster 100,- kr. som betales i døren. Vil du være sikker på en billet kan du reservere ved at sende en mail til tine@floejtenist.dk ring eller sms til 2049 5047. Der er kaffe og småkager i pausen.

Læs mere på fløjtenist.dk