Du er her:

Kirkeyoga i Skibby Kirke

Klik for at få mere info

Det er med stor glæde at jeg nu endelig kan tilbyde to kirkeyoga hold i Skibby Kirke, bestående af 5 mandage og jeg beder til, at det bliver et tilbud, vi fortsat kan tilbyde, men nu starter vi foreløbigt op ik'.

Hvad er kirkeyoga:

I kirkeyoga forbindes krop og spiritualitet og det skaber en balance mellem krop og sind.
Kirkeyogaen består af kendte klassiske yogastillinger, der bliver udført i stille bevægelser.

Kirkeyoga giver dig en mulighed for, at give dig et stille og afstressende rum i din hverdag og det er netop denne særlige ro, vi mennesker har så meget længsel efter.

Yogatimerne vil begynde med en indledning, som typisk vil bestå af, en vejrtræknings øvelse en kort refleksion - det kan f. eks være over en salme eller et bibelvers. Herefter begynder de forskellige yogaøvelser og vi afslutter yogatimen i en skøn afspænding.

Efterfølgende er der kaffe/the i våbenhuset.

Kirkeyoga er et gratis tilbud til dig, du skal blot møde op og åbne dig for kirkerummet.

Da der er stor efterspørgsel kan jeg i første omgang åbne 2 hold bestående af et 5 ugers forløb.

Der er begrænset antal pladser, 10 pladser pr. hold.

Praktisk:
Hold 1: Mandag fra uge 5 til og med uge 10 (OBS! ingen yoga i uge 7)
Hold 2: Mandag fra og med uge 11 til og med uge 15.

Tidspunkt:
Mandage kl. 10.00 - 11.30 (1 times yoga 30 min. afrunding i våbenhuset)

Hvor:
Skibby Kirke foran alteret.

Udstyr:
Du skal selv medbringe din egen yogamåtte og tæpper. Kirken er naturligvis varmet godt op, men gulvet kan godt være en anelse koldt, så en ekstra tyk måtte eller tæppe vil være godt at tage med.

Tilmelding:
Gitte Hovmand,
mail: mail@gittehovmand.dk
sms/ring: 2064 2699

Du er først tilmeldt når du har fået en bekræftelse fra mig.

De kærligste hilsner
Gitte Hovmand