Minikonfirmand

Minikonfirmander, så starter vi efterårets hold

Vi starter tirsdag den 21. august og slutter tirsdag den 30. oktober 2018, ingen undervisning i uge 42.

Der er afslutning med diplomoverrækkelse, dato er endnu ikke på plads J

Hvad laver man som minikonfirmand?

Sjov, hygge, kreativitet, sang, fællesskab, besøg af gæsteundervisere - har du lyst, så kom og deltag i minikonfirmand undervisning.

Den populære undervisning giver børnene kendskab til kirke og kristendom ud fra børnenes egne erfaringer og spørgsmål.

Vi mødes i Skibby Sognegård – i “lyttecirkelen” -  der vil vi hilse på hinanden, tænde lys, synge en salme og læse fra bibelen, derefter er der saft, kage og frugt, efterfulgt af undervisning, dagen afsluttes i den magiske cirkel.

Vi skal i løbet af de 10 undervisningstimer – både være i Sognegården samt i kirken, men alt det får du nærmere besked om når vi mødes.

Underviser er Sognemedhjælperne Gitte Hovmand & Heidi Eriksen – vi glæder os til at møde dig, vi lover dig, det bliver ikke kedeligt.

Vi mødes kl. 14.15 og slutter kl. 15.45.

Den første dag bliver I hentet af Heidi & Gitte.

Tilbuddet er for elever i 3. klasse.

Tilmelding:

Ring/sms til Gitte