Minikonfirmand

Minikonfirmander, så starter vi efterårets hold

Vi starter tirsdag den 1. september og slutter tirsdag den 27. oktober 2020, ingen undervisning i uge 42.

Der er afslutning med diplomoverrækkelse, dato er endnu ikke på plads.

Hvad laver man som minikonfirmand?

Sjov, hygge, kreativitet, sang, fællesskab, besøg af gæsteundervisere - har du lyst, så kom og deltag i minikonfirmand undervisning.

Den populære undervisning giver børnene kendskab til kirke og kristendom ud fra børnenes egne erfaringer og spørgsmål.

Vi mødes i Skibby Sognegård – i “lyttecirkelen” -  der vil vi hilse på hinanden, tænde lys, synge en salme og læse fra bibelen, derefter er der saft, kage og frugt, efterfulgt af undervisning, dagen afsluttes i den magiske cirkel.

Vi skal i løbet af de 8 undervisningstimer – både være i Sognegården samt i kirken, men alt det får du nærmere besked om når vi mødes.

Under forløbet med minikonfirmanderne, vil der blive taget nogle billeder til brug på Kirkens hjemmeside og Kirkens FB. Hvis man ikke ønsker sit barn på billederne meddeles det ved tilmelding.

Underviser er Sognemedhjælper Heidi Eriksen – jeg glæder mig til at møde dig, jeg lover dig, det bliver ikke kedeligt.

Vi mødes kl. 13.45 og slutter kl. 15.15.

Den første dag bliver I hentet af Heidi.

Tilbuddet er for elever i 3. klasse.

Tilmelding:

Ring/sms til Heidi