Indskrivning til konfirmation (selvbetjening)

På linket nedenfor kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten, den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for hjælp til tilmelding, kan kirkekontoret kontaktes på tlf. 2224 6040.

Der kan ikke vælges dato via selvbetjeningssiden, så du/I bedes mødes op til konfirmandindskrivning i Sognegården, se nedenfor.

Indskrivning til konfirmation

I indbydes hermed til indskrivning til konfirmation i 2020 i Skibby Kirke.

Indskrivningen finder sted i Skibby Sognegård tirsdag d. 3. september 2019 kl. 19.00.

I bedes medbringe dåbsattest til indskrivning. Der vil blive givet en kort orientering om undervisningsforløbet for konfirmanderne.

Årets konfirmationer vil blive afholdt hhv. den 8. og den 10. maj 2020. Vi håber at kunne opfylde alle folks ønsker mht. dato, men vi kan ikke på forhånd garantere det.

Vi håber at se og hilse på alle, der ønsker at blive konfirmeret i Skibby næste år.

Venligst Jakob Holm