Billetter 140,- kr. inkl. vin/vand købes her: www.place2book.com

Barokkoncert "Den musikalske have"

Skibby Kirke, onsdag d. 3. juli kl. 19.30

Sommerens store barokkoncert i Skibbys "domkirke" med kæmpe akustik
En oplagt chance for en fantastisk musikalsk oplevelse

Velklingende barokmusik skal nydes i de helt rigtige omgivelser som gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på. Du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert i d-mol, Vivaldi koncert "Il Gardellino" - Guldfiken, Couperin "Le Tic Toc Choc" - om vækkeuret der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquin "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke! - og mange andre smukke stykker!

Snyd ikke dig selv for denne særlige oplevelse med munter barokmusik!

Roberto Falcone, barokviolin - Mogens Friis, fløjte - Anders Danman, cembalo

Romantisk koncert "Sang og fuglefløjt"

Skibby Sognegård, onsdag 7. august kl. 19.30
140 kr. inkl. vin/vand - KØB BILLET

Holder du ikke af både sang og fuglefløjt?

Fra tidernes morgen op til vor tid har komponister ladet sig inspirere både af den menneskelige stemme og fuglesang. Det har en forunderlig tiltrækning på mennesker - når vi smelter sammen med naturens lyde.

Vi har sammensat et helt nyt program, som fejrer sommeren, musikken og naturen!

Programmet er med romantisk musik af bl.a. Mozart, Beethoven, Schubert og Nordiske sange og viser.

Anna Carina Sundstedt, sopran, Morten Mogensen, klaver, & Mogens Friis, fløjte

Duo ’Opera-Charm’ "Internationalt festfyrværkeri"

Skibby Sognegård, onsdag 28. august kl. 19.30
140 kr. inkl. vin/vand - KØB BILLET