Billetter 130,- kr. inkl. vin/vand/snacks i pausen købes her: www.place2book.com

Sommerbarok

Onsdag den 11. juli kl. 19.30

"Nattergalen synger"

Et stort barokprogram i Skibby Kirke med highlights af fantastiske barokarier og kantater af sangens mester Händel med Signe Sneh, sopran, der har markeret sig smukt som en ”ægte nattergal” med vitalitet og udstråling.

Derudover er der musik af Bach - en transskription af den virtuose violinkoncert i a-mol BWV 1041 for fløjte & cembalo, der opføres for første gang i Danmark. Desuden er der iørefaldende musik af Vivaldi og Albinoni og spændende solostykker for cembalo.

Oplev denne dejlige koncert i kirkens spændende omgivelser, hvor der er traktement udenfor bag ved kirken i pausen.

Signe Sneh, sopran, Yuzuru Hiranaka, cembalo & Mogens Friis, fløjte.

Operakoncert i Skibby Sognegård

Onsdag den 8. august kl. 19.30

Mozart gallakoncert - med opera & kammermusik

Oplev denne skønne koncert i sognegården med et stort Mozart program med de bedste højdepunkter af operaarier og kammermusik. Se det festlige program her: Se program

I pausen serveres vin/vand efter behag i den hyggelige æblehave ved sognegården.

Anna Carina Sundstedt, sopran, Morten Mogenssen, klaver, & Mogens Friis, fløjte.

Opera & operette

Onsdag den 29. august kl. 19.30

Operettekompagniet i Skibby Sognegård

Det bliver et dejligt genhør i et helt nyt opera- og operetteprogram med de altid underholdene og veloplagte Thomas Koppel, tenor & Carol Conrad, klaver

Publikum vil kunne mærke den helt specielle eufori og livsglæde, der er i italiensk sangkunst helt tæt på, med sange af Verdi, Puccini, Bellini, Donizetti, Rossini. En festlig aften med et stort program!

I pausen vil der være traktement i haven, hvor publikum kan nyde sensommeraftenen.

Læs mere om alle programmer her http://www.flutist.dk/Billetbestilling.htm