Minikonfirmand

Minikonfirmander, så starter vi efterårets hold.

Vi starter tirsdag d. 29. august og slutter tirsdag d. 31. oktober 2017,
ingen undervisning i uge 42.

Der er afslutning med diplomoverrækkelse onsdag den 1. november i kirken.

Hvad laver man som minikonfirmand?

Sjov, hygge, kreativitet, sang og fællesskab - har du lyst, så kom og deltag i minikonfirmand undervisning.

Den populære undervisning giver børnene kendskab til kirke og kristendom ud fra børnenes egne erfaringer og spørgsmål.

Vi mødes i Konfirmandstuen ved Skibby Sognegård – og først mødes vi i "lyttecirkelen", der vil vi hilse på hinanden, tænde lys, synge en salme og læse fra bibelen, derefter er der saft og kage. Vi afslutter dagen med besøg i kirken eller kirkegården og eller vi finder på noget spændende kreativt, som vi samles om ved bordene.

Vi skal i løbet af de 10 undervisningstimer – både være i konfirmandstuen, samt i kirken, men alt det får du nærmere besked om når vi mødes.

Underviser er Gitte Hovmand og medhjælper Heidi Eriksen – vi glæder os til at møde dig,  jeg lover dig, det bliver ikke kedeligt.

Vi mødes kl. 14.15 og slutter kl. 15.45

Tilbuddet er for elever i 3. klasse.

Tilmelding:
Ring eller sms tlf: 22 24 60 40
Mail: gitte@skibbykirke.dk

På snarlig gensyn

Kærlig hilsen
Gitte

Tilmelding til minikonfirmand

Alle felter bedes venligst udfyldt.
Feltet "Må vi bruge billeder" drejer sig om brug af billeder på Facebook/hjemmeside.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes