Minikonfirmand

Minikonfirmander, så starter vi efterårets hold.

Vi starter tirsdag d. 5. september og slutter tirsdag d. 14. november 2017.

Hvad laver man som minikonfirmand?

Sjov, hygge, kreativitet, sang og fællesskab - har du lyst, så kom og deltag i minikonfirmand undervisning.

Den populære undervisning giver børnene kendskab til kirke og kristendom ud fra børnenes egne erfaringer og spørgsmål.

Vi mødes i Konfirmandstuen ved Skibby Sognegård – og først mødes vi i "lyttecirkelen", der vil vi hilse på hinanden, tænde lys, synge en salme og læse fra bibelen, derefter er der saft og kage. Vi afslutter dagen med besøg i kirken eller kirkegården og eller vi finder på noget spændende kreativt, som vi samles om ved bordene.

Vi skal i løbet af de 10 undervisningstimer – både være i konfirmandstuen, samt i kirken, men alt det får du nærmere besked om når vi mødes.

Underviser er Gitte Hovmand og medhjælper Heidi Eriksen – vi glæder os til at møde dig,  jeg lover dig, det bliver ikke kedeligt.

Vi mødes kl. 14.15 og slutter kl. 15.45

Tilbuddet er for elever i 3. klasse.

Tilmelding:
Ring eller sms tlf: 22 24 60 40
Mail: gitte@skibbykirke.dk

På snarlig gensyn

Kærlig hilsen
Gitte

Tilmelding til minikonfirmand

Alle felter bedes venligst udfyldt.
Feltet "Må vi bruge billeder" drejer sig om brug af billeder på Facebook/hjemmeside.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes